Moving into Silence – Yoga Retreat, Stilhed og Meditation, Bornholm

For English version click here

Pga. vores små børn bliver der ikke nogen gruppe retreats i 2023. Jeg savner det, så lad os se, hvornår det kan ske igen. Men du er altid velkommen til at komme til Bornholm og lave dit eget retreat. Vi kan holde en række 1 til 1 sessioner (eller i kan komme 2 sammen, eller en lille gruppe). Skriv til mig og så finder vi tid.

2024 er ikke planlagt endnu. Hold øje med nyhedsbrevet eller siden her.

***

Et yoga retreat på 3 dage, med meditation, stilhed, sund mad, vandreture i den smukke bornholmske natur. Underviser Solveig Egebjerg.

Datoer:

Ikke fastlagt endnu. Hold øje med nyhedsbrevet

 

Der er mulighed for at blive et par dage mere efter dit yoga retreat, til at nyde den bornholmske natur i din egen stilhed, og evt tage 1 til 1 sessioner.


Yoga Retreat Bornholm. Stilhed, Meditation, Vandreture 

Kan vi være stille?

Hvad sker der når vi trykke på pauseknappen for vores vane altid at skulle snakke med andre mennesker? Kan du være stille sammen med andre? Kan du være stille alene? Hvad skabes der rum til, når vi er stille? Måske opstår der noget andet når vi er stille sammen.

Vi vil bevæge os gennem sindes overfladiske snak og berøre den dybe stilheds væren.

Lørdag og søndag vil vi være være i stilhed meget af tiden.

Offline

Du opfordres til deponere din telefon og-andet-online-udstyr når du ankommer (Vi har et telefonnummer du kan kontaktes på i nødstilfælde). Tænk sig at give dig selv den gave at være off line en hel weekend! Ved at Disconecte fra internet/mobil giver dig selv chancen for at Reconnecte med dig selv.


Yoga Retreat Bornholm Salene Strand 

At lytte

Når du tager dig plads og tid til at være i stedet for at gøre. Tid uden den konstante informationsstrøm fra internettet. Tid til at lytte i stedet for at tale. Så giver du dig selv mulighed for at træde udenfor dine vaner og mønstre. Og du får et andet og større perspektiv. En ro, der styrker din evne til at træffe de bedste valg for dig selv.

På dette yoga retreat vil vi arbejde med hvordan du kan bevæger dig fra vanemæssige reaktionsmønstre i  hverdagen  til et sted af stilhed og flow og hvordan kan du integrere det i alle aspekter af dit liv.

Vi vil lave meditationer -skriveøvelser og du får hjæp til

 • At stoppe med at fokusere på det negative i dit liv
 • At finde taknemmelighed i dit liv
 • At være til stede i hvert eneste øjeblik
 • At kunne acceptere ting som de er, uden at have brug for at ændre dem  – og den enorme frihed det giver.

Skriv dig ind i Flow

Vi vil arbejde med skriveøvelser, ikke sådan fra hovedet skrive, ikke på den der måde hvor vi hele tiden vurderer os  selv og dømmer før vi sætter pennen til papiret. Nej vi kommer til at arbejde med at sætte vores indre kritiker på pause og skrive frit fra leveren (og alle de andre organer).
Og når vi tillader os selv at skrive på den måde forbinder vi os med et flow og en visdom som er meget mere kraftfuldt en hvad vores lille hoved kan producere.
Det er et fantastisk redskab til de gange hvor man bare føler man sidder fast i noget – en følelse, et mønster, en overbevisning. og det er en rigtig fin måde at træne det at lytte mere til din egen intuition.

Yoga

Du vil blive guidet i at være opmærksom og tilstede i din krop og dit sind. Jeg hjælper dig til at opdage eventuelle blokeringer, hvor energien ikke flyder frit. Man kan spænde både fysisk, følelsesmæssigt og mentalt, og du får redskaber til at kunne give slip, få mere frihed på alle planer og “komme hjem i dig selv”.

Vi arbejder med fysiske yogaøvelser, men de er aldrig kun fysiske. Jeg guider dig hele tiden til dybere nærvær med dig selv. Vi arbejder med åndedrag og du vil i løbet af retreatet forbinde dig dybere med dit åndedrag og forstå dets tætte forbindelse til krop, følelser, tanker, fravær og nærvær.

Du får konkrete redskaber du kan tage med dig hjem til bl.a.

 • at afspænde og styrke kroppen
 • specifikke øvelser for netop de steder Du har brug for at arbejde med i kroppen
 • at komme ned i kroppen (i stedet for mest at være i hovedet som vi er ofte er)
 • at komme til stede her og nu med hele dig


Yoga Retreat Bornholm. Stilhed, Meditation, Vandreture 

Natur

Naturen har en fantastisk effekt på vores sindstilstand og på hele vores energisystem. At være i naturen giver os automatisk mere vitalitet, energi og indre fred. Den hjælper os til at mærke os selv.
Omkring Bornholm Yoga og Retreat Center er vi velsignet med noget af Danmarks smukkeste natur .
Vi vil starte hver morgen med at tage vandreture i stilhed, som gående meditation, det kan være langs klippekysten, på stranden, i skoven, ved åer og søer. Måske sætter vi os og mediterer eller laver en skrive øvelse nogle af stederne.
Hvis vejr og vind er til det, tager vi frokosten med og spiser tidlig frokost i det fri.
Tidlig eftermiddag har vi yoga i ca 3 timer enten i vores smukke yogasal eller udenfor i græsset.
Lørdag slutter vi med aftensmad ved havet eller i skoven, hvis vejret er til det.

Turene vil foregå i rimelig langsomt tempo, så alle almindeligt gående kan være med.
Denne weekend vil ikke handle om workout, men workin. Vi vil sætte “gøre”knappen på pause og tænde for “være”. Det vil ikke handle om hvor langt vi går, men om hvordan vi går, og hvordan vi kan være til stede og forbundet med den magiske natur omkring os.

Underviseren er Solveig Egebjerg:

Jeg har 20 års erfaring i at arbejde med krop og sind.
Jeg er her for at inspirere dig til at være tilstede lige nu,
se og mærke dig selv bevidst, klart og kærligt
Klik her hvis du vil læse mere om Solveig Egebjerg & undervisningen. 

Yoga Retreat Bornholm. Stilhed, Meditation, Vandreture
 

Hvem kan deltage

Du behøver ikke at have dyrket masser af yoga i forvejen. Det eneste du behøver på dette yoga retreat er en god portion nysgerrighed og et ønske om at mærke og blive mere bevidst om dig selv. Og nej du kan ikke være for stiv. I øvrigt: at være smidig er ikke det samme som at være åben.
Er du en erfaren yogi vil jeg kunne guide dig til at gå endnu dybere og mere subtilt.
Fordi vi er meget lille en gruppe på dette yoga retreat, er det meget personlig undervisning og der er der masser af tid og rum til lige det du ønsker at arbejde med.

Praktisk:

Program:
Programmet ligger ikke fast, da vi vil bevæge os sammen med vejr og vind. Start og slut tider er dog faste:

Fredag 17.00-21.30
Overnatter du på centeret er du velkommen til at ankomme fra kl 14.
kl 17.00: let aftensmad, suppe, salat, brød.
kl 18.00: seneste ankomst for alle og te

kl 19.00 – 21.30/22:   Vi  fokuserer på at lande i kroppen og du får en introduktion og redskaber til meditation.

Lørdag 08.00-20.00
Vi starter i naturen og slutter i naturen. Vi vandrer, praktiserer yoga, spiser frokost i det grønne, mediterer og slutter dagen med middag på stranden, måske med bål.

Søndag 08.00-16.30
Som lørdag.

Mandag
Har du mulighed for det anbefaler vi meget, at du bliver til mandag, sådan at du har tid til blot at nyde det stille rum du har bevæget dig ind i lidt længere. (alle ønsker de havde valgt denne mulighed, når de når til slutningen af weekenden, men det er selvfølgelig dit valg.)

Der er max 10 deltagere. Minimum 5.
Kurset er røg og alkoholfrit

Undervisningen foregår normalt på dansk, men i tilfælde af tilmelding fra ikke dansktalende deltagere vil undervisningen foregå på let forståeligt engelsk, kombineret med dansk hvor det er nødvendigt.

 

Pris og tilmelding:

Du får:

 • Undervisning fredag til søndag
 • Frokost lørdag & søndag
 • Aftensmad lørdag
 • Maden er lækker, vegetarisk, overvejende økologisk.

Pris 3500 kr
Tilmeld jer 2 sammen og få rabat: 2900 kr per person.

Beløbet er ikke refunderbart, men kan videregives, hvis du finder en anden der vil tage afsted i stedet for dig

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at skrive eller ringe – bornholmyoga@gmail.com – tlf. 42307716

Overnatning/forplejning:

Overnatning er ikke med i prisen.
Du kan bo på Bornholm Yoga og Retreat Center for priser mellem 350-450 kr per nat, inklusiv mad, sengetøj, håndklæde, øko shampoo og balsam. Skriv en mail til bornholmyoga@gmail.com for mere information
Bliver du til mandag, får du 100 kr rabat på denne overnatning.

Det er også mange andre muligheder for overnatning omkring os i gå og cykelafstand (kan lejes)
Camping – Billig og smukt placeret ved havet.
Sommerhuse, ferielejligheder, hoteller.
2 mindre luksus hoteller med lækker indretning og gourmet restaurant direkte ved havet

 

Transport:

Det er hurtigere og billigere at komme til Bornholm,  end de fleste tror

 • 3 timer fra hovedbanegården til du står på øen. Du kan tage tog+færge – eller bus+færge.  Toget har stillezone, hvis du ønsker det.
 • 30 minutter fra Kastrup til Rønne lufthavn (den roligste lufthavn i verden). Turen er lige præcis så lang at det venlige personale på Bornholmerflyet kan nå at servere dig en kop te eller kaffe inden i lander.

Se mere om transporten her

 

Jeg glæder mig til at møde dig

 

Sand meditation har ingen retning, mål eller metode. At være til stede, være nærværende og bevidst nu – i dette øjeblik – og dette – og dette – det er meditation.

“True Meditation has no direction, goals or method. All methods aim at achieving a certain state of mind. All states are limited, impermanent, and conditioned. Fascination with states leads only to bondage and dependency. True Meditation is abidance as primordial consciousness.” Adyashanti

#

Om Solveig Egebjerg

Jeg har 20 års erfaring i at arbejde med krop og sind. Jeg er her for at inspirere dig til at være tilstede lige nu, se og mærke dig selv bevidst, klart og kærligt.

Læs Mere Her
#

Booking Detaljer

Book kurser og retreat via bookingsystemet her. Sørg for at du læser bookingbetingelserne. Du er velkommen til at ringe eller skrive hvis du har spørgsmål.

Book Nu
#

Sådan Finder Du Os


Stort Kort
Røbrovej 9, Gudhjem, Denmark
Phone: (0045) 42 30 77 16

Find Os På Facebook

#

Lad Os Holde Kontakt

#