Åben sal – Gå dybere i din praksis


 

Yogasalen er åben 4 gange om ugen til dig. Det er gratis når du går på hold.

Her er nogle af de ting du kan få ud af at komme:

 

  • Uafhængighed
  • Integrering
  • Fællesskab
  • Synk dybere ind

 

Jeg har selv haft meget ud af at komme på yogacentre hvor vi har haft  mulighed for at komme og træne  sammen.Derfor dette tilbud til dig.

Uafhængighed:

Du lærer at praktisere og udforske på egen hånd, så din yoga kan sprede/udvide sig til hele dit liv hvis du ønsker det, i stedet for kun at den kun er til stede når du modtager undervisning.

Integrering:

Du giver dig selv tid til at integrere hvad du lærer i undervisningen og hvad der i øvrigt sker i løbet af ugen. Du har tid til at være, med det som er vigtigst for dig lige nu, hvad enten det er aktive øvelser, afslapning eller meditation, og bruge den tid på det, som Du har brug for

Fællesskab

Du lærer rigtigt meget ved at arbejde sammen med andre. Du kan få masser af inspiration fra andres praksis ved at lytte til deres erfaringer og indsigter samt ved at dele dine egne erfaringer og indsigter.

Et af kerneprincipperne i yoga er begrebet ”Sanga”, et sanskrit ord som betyder et stærkt fælleskab eller familie af ligesindede ”yogier”.

Synk dybere ind

Du kan gå dybere i din meditation, afslapning og i restorative yogastillinger, når du giver rum til at hvile i dem i længere tid og erfarer deres dybe effekt på din bevidsthed.

 

Her er lidt retningsliner for disse ”åben sal – gå dybere” timer:

Angående snak: small talk gemmer vi til bagefter. Vi snakker kun når det er relateret til det vi er i gang med i vores praksis.

Mærk hvad stemningen er i rummet. Nogle gange er andre i dyb meditation/afslapning og det er ikke passende at snakke længe og dele indsigter. Andre gange passer det fint.

”åben sal – gå dybere”  er kun for dem der går fast til undervisning.

 

Udgangspunkt for at ”åben sal – gå dybere”

I min undervisning oplever jeg ofte dette:

Nogle elever føler de skal skynde sig og de egentlig gerne ville bruge meget længere tid på en enkelt ting, som i dette øjeblik er det rigtige for dem.

Ofte hører jeg at det er svært for de fleste elever at fortsætte deres praksis i løbet af ugen eller i ferierne hvor der ikke er undervisning. De bliver afhængige af min undervisning i stedet for at være afhængig af dem selv og deres egen praksis.

Nogle gange er det som om man har ”baggage” med sig fra dagen/ugen , som forstyrre så det er svært at være tilstede her og nu. Det ville være en hjælp hvis der er tid før timen, til at ankomme.

Jeg vil opfordre alle elever til at udforske hvad de modtager i undervisningen, og til at udforske i deres egen praksis og bringe erfaringerne tilbage til undervisningen. Sammen kan vi stille spørgsmål og sammen kan vi dele vores erfaringer. Jeg sidder jo ikke med nogen endegyldig løsning, min opgave er kun at give redskaber til at blive god til at gå på opdagelse i sind og krop. Jeg vil virkelig gerne bringe det at dele mere ind i undervisningen.

Mit hovedfokus for i år har været ”Simpel” – simpelhed på alle livsområder, skære ind til kernen, essensen, hvad er vigtigt, hvad giver glæde, hvad åbner hjertet og hvad er overflødigt, roder, forstyrrer, unødvendigt.

Men et andet fokus er i noget tid vokset i vigtighed: ”Fællesskab”. Igen på flere områder. Jeg har selv haft enormt meget gavn af de yoga og spirituelle fællesskaber jeg har indgået i. Derfor vil jeg gerne skabe muligheden for det samme her, for dem der ønsker at bruge den.

Tilbudet på prøve en periode. Vi kommer måske til at justere tider efter jeres ønsker og hvad der er muligt. Så sig hvad du ønsker dig…

 

#

Om Solveig Egebjerg

Jeg har 20 års erfaring i at arbejde med krop og sind. Jeg er her for at inspirere dig til at være tilstede lige nu, se og mærke dig selv bevidst, klart og kærligt.

Læs Mere Her
#

Booking Detaljer

Book kurser og retreat via bookingsystemet her. Sørg for at du læser bookingbetingelserne. Du er velkommen til at ringe eller skrive hvis du har spørgsmål.

Book Nu
#

Sådan Finder Du Os


Stort Kort
Røbrovej 9, Gudhjem, Denmark
Phone: (0045) 42 30 77 16

Find Os På Facebook

#

Lad Os Holde Kontakt

#