Referencer

Jeg har nu gået til yoga hos Solveig i et par år. Det er noget nyt som vi laver hver gang og jeg føler mig fornyet og opladet hver gang når jeg har været til yoga.

Selve yoga-rummet er fyldt af kærlighed og rummelighed og er omgivet af den smukke, fredfyldte natur, med nysgerrige heste som indimellem kigger ind af vinduerne.Undervisningen er meget dybdegående og varieret. Det er som om at Solveig ved hvad min krop har brug for lige den dag.

Bagefter er alle spændinger og skavanker bare forsvundet som dug for solen. Jeg føler mig opladet, rolig med benene plantet dybt ned i jorden og en stor åben himmel over mig.
Det er bedre end alle former for behandling som jeg har været til, og så er det sjovt selv at være med til at gøre arbejdet med at fjerne det som der nu kan være af spændinger og blokeringer i kroppen, enten fysisk eller psykisk.

Jeg giver mine bedste anbefalinger og håber at mange flere kan bruge Solveigs livslange studier og erfaring i at arbejde med, og gå på opdagelse i krop, sind og ånd som en helhed.

Medha sector

*

Min ‘tantepukkel’ er forsvundet! Helle

*

Jeg har opdaget at jeg har 2 fødder, med 10 tæer. Jeg havde helt glemt dem. Og nu kan jeg mærke hvor meget de betyder for mit velbefindende. Birgit

*

Jeg har gået til yoga både i Rønne og i Nexø, men for mig er det værd at køre “ud på landet” til Bornholm Yoga Center, det er en helt anden kvalitet af undervisning jeg får her. Kristine

*

“Stiv som et bræt – den oplevelse deler jeg med mange mænd, der har været til yoga. Så meget mere fantastisk er det, at komme hos Solveig, der møder dig hvor du er og lige støtter og tilpasser stillinger til din krop. Og tro mig – det er ikke for at imponere med perfekte positioner – men jeg oplever jo, at yoga reducerer spændinger og stress ved at arbejde indefra med åndedrættet. Et super supplement til den træning, cykling, løb hvor småskader og stramme muskler er en del af pakken “ – Lars

”Da jeg startede med at dyrke yoga for ca. 3 år siden, havde jeg ikke drømt om hvilken forandring yogaen ville katalysere i mit liv. Jeg startede lidt beklemt og usikker på min krops formåen. Jeg var på det tidspunkt lidt for overvægtig, og kunne ikke i min vildeste fantasi forestille mig, at jeg skulle kunne vende benene opad og stå i hovedstand. Solveigs helt særlige blide opmuntring, og den accepterende stemning, der altid er i yogatimerne, fik dog hurtigt mine grænser til at rykke sig, og der åbnede sig en helt ny verden af hvad min krop egentlig kunne, hvis det bare blev gjort på den rigtige måde. Den kropsfornemmelse jeg nu har fået, har medført at jeg har fået en meget større respekt for min krop, og motiverer mig til at forkæle den på andre måder, bl.a. ved at spise sundt og dyrke motion. Jeg har tabt 12 kg, og er begyndt at løbe. Jeg skal løbe mit første 5 kms motionsløb om en måned. – Det tror jeg aldrig var sket, hvis jeg ikke var startet med at dyrke yoga!” – Christina

#

Om Solveig Egebjerg

Jeg har 20 års erfaring i at arbejde med krop og sind. Jeg er her for at inspirere dig til at være tilstede lige nu, se og mærke dig selv bevidst, klart og kærligt.

Læs Mere Her
#

Booking Detaljer

Book kurser og retreat via bookingsystemet her. Sørg for at du læser bookingbetingelserne. Du er velkommen til at ringe eller skrive hvis du har spørgsmål.

Book Nu
#

Sådan Finder Du Os


Stort Kort
Røbrovej 9, Gudhjem, Denmark
Phone: (0045) 42 30 77 16

Find Os På Facebook

#

Lad Os Holde Kontakt

#