Gode Råd & Regler

Undervisningen/dit ansvar:

Selvom denne praksis egner sig til alle aldre og de fleste sundhedstilstande, er det vigtigt at du fortæller os om din helbredstilstand, så vi kan tage hensyn til dig i undervisningen.

Når du har mensturation, skal stillinger der giver pres på underlivet og omvendte stillinger (f.eks. skulderstand) undgås. Spørg endelig hvis du er i tvivl.

Lyt til dig selv og din krop og hav tillid til din egen fornemmelse. Accepter at det tager tid for din krop og dit sind at udvikles og åbnes op.

Du er eksperten i din krop. Det er dit ansvar at stoppe hvis noget ikke føles rigtigt. Sig til, og vi kigger på det sammen. Som regel kan man justere øvelsen så den passer bedre til dig, eller vi finder en anden øvelse som er den rigtige for dig.

Hjemmefra

  • Husk løstsiddende tøj, varm trøje, varme sokker.
  • Husk et tæppe.
  • Husk Yogamåtte (du kan låne en i starten)
  • En øjenpude er en god ide, til brug under afspændingen (du kan købe en her)
  • Undlad deodorant med duft/parfume.
  • Ryger du, så sørg for at skifte til tøj der ikke har røglugt.

Mad og drikke inden Yoga

Du bør hverken være tørstig eller sulten men heller ikke stopfyldt.  Ved nogle yogastillinger kan det godt være voldsomt med en masse mad eller væske i maven. Prøv dig lidt frem. Nogle mennesker fordøjer meget hurtigt, andre har brug for 3 timer efter de har spist. Vi har tiltro til at yogaen nok skal gøre det tydeligt for dig.

Yogasalen:

Ingen sko i yogasalen.

Mobilen er selvfølgelig slukket/flytilstand (også selvom den ligger i entreen)

Du er altid velkommen til at komme ½ time før, og blive ½ time efter, hvis du ønsker at meditere, lave øvelser eller bare hvile.

Lad tasker osv. blive i entreen, så vi kan have et “clear space” i yogasalen.

Du er velkommen til at tage vand med ind i salen, men IKKE andre drikke, eller mad.

Kom i god tid:

Mød venligst op til undervisningen i god tid, så du har tid til at skifte tøj, gå på toiletet osv. inden vi starter.  Det er forstyrrende for dine med-yogier hvis du kommer for sent.

Afbud:

Ugentlige Hold:
Du skal IKKE meddele hvis du ikke kan komme. Du er velkommen til at komme en anden dag i samme uge, ugen før eller efter, hvis der er plads (vi har  ikke mulighed for at fortælle dig om der er plads) – du møder bare op, og ser om der er plads…og det er der som regel.

Workshops & retreats:
Vi beder vi dig melde afbud, hvis du ikke kan komme. 

“Clear space”

Det er en intention at yogarummet er et “clear space”, med en pause fra  overstimulering af information, som vi ellers er udsat for i dagligdagen. Derfor beder vi dig undlade at medbringe plakater, postkort osv. samt undlade at annoncere for arrangementer, kurser osv. mundtligt – før, under og efter yogatimerne. 

Efter  undervisningen:

Yoga påbegynder udrensning. Sørg for at drikke rigeligt med vand resten af dagen og gør hvad du føler, understøtter den naturlige proces. Det er generelt meget sundere at drikke tempereret væske i stedet for iskold. Urtete er også fint. Har du tendens til for meget varme kan du drikke myntete som er kølende. Har du tendens til kulde er te lavet på ingefær varmende.

Anbefalinger:

Vi vil gerne sprede kendskabet til yoga og meditation til flere. Anbefaler du det til andre, der kommer med på et hold eller et retreat, får du en gratis yoga time som tak. Du skal bare fortælle det til os.

Vi glæder os til at se dig

#

Om Solveig Egebjerg

Jeg har 20 års erfaring i at arbejde med krop og sind. Jeg er her for at inspirere dig til at være tilstede lige nu, se og mærke dig selv bevidst, klart og kærligt.

Læs Mere Her
#

Booking Detaljer

Book kurser og retreat via bookingsystemet her. Sørg for at du læser bookingbetingelserne. Du er velkommen til at ringe eller skrive hvis du har spørgsmål.

Book Nu
#

Sådan Finder Du Os


Stort Kort
Røbrovej 9, Gudhjem, Denmark
Phone: (0045) 42 30 77 16

Find Os På Facebook

#

Lad Os Holde Kontakt

#