Hold

Holdtider Yoga/meditation med Solveig Egebjerg

solveig-thumnail

Morgen hold:

Mandag morgen kl 9.15-11.00 -for alle

Ny holdopstart 14. august

Torsdag morgen kl 9.15-11.00 -for alle

Ny holdopstart 17. august.

Eftermiddagshold:

Onsdag eftermiddag kl 16.39-18.15, Yoga 2,

Fortsætter (kun hvis du har gået hos Solveig før)  Ny holdopstart 16. august

Opstart: Der starter nye hold med ca 9-12 ugers mellemrum. For datoer se “booking”Gravid & efter fødsel hold (med og uden baby):

For tiden har vi ingen gravid eller efterfødselshold. Men der er ofte gravide der deltager på vores normale hold, det kan du sagtens. Og du får naturligvis vejledning i hvad der er hensigtsmæssigt for dig at gøre.
Hvis du kan samle 9 gravide el efterfødsel så starter vi gerne et hold for jer, i så fald send en mail.

Om Yoga

Mange steder tilbyder “yoga”, hvor undervisningen egentlig kun er fysiske fitness øvelser. Alle lærere på Bornholm yoga center underviser i essensen af yoga – meget mere end blot fysiske stillinger. Mindfulness er tidens modeord, men det er også en del af yoga, som vi underviser i det her.

Du skal melde dig til hvis du ønsker at begynde at mærke dig selv mere og lære dig selv bedre at kende på alle planer. Krop, følelser, tanker, energi.

Advarsel: Der er ofte bivirkninger ved denne form for yoga:  mange mister deres fysiske skavanker og får det meget bedre følelsesmæssigt.

ALLE KAN DELTAGE, det betyder ikke noget, om man føler sig stiv som et bræt, spændstig, fuld af spændinger, fuld af energi, er super yogi eller hvad som helst. Eneste forudsætning er, at du har lyst til at vende opmærksomheden indad og udforske dig selv og din krop.  Begynder som øvet, har du her muligheden for at gå i dybden, lige hvor du har brug for det. Små hold på max 14, med masser af plads til individuel vejledning.

2 timer ugentligt til at fordybe dig i yogaens univers, din krop, dit sind, dit energisystem – og få indsigt i hvordan du giver endnu mere plads til HELE dig.

Der undervises generelt på dansk , men er der behov for det, undervises der på let forståeligt engelsk.

Booking/Betaling

Pris – se under de enkelte hold, pris afhænger af antal gange holdet varer.

Betaling er ikke refunderbart.

Ring eller skriv hvis  du er studerende og vil tilmelde dig med rabat.

Mere information: solveig@bornholmyoga.dk

Læs disse gode råd og regler, inden du kommer første gang.
Rabat/fordele:

Når du er tilmeldt yogahold, giver vi dig ekstra rabatter på workshops og retreats.

Du får 200 kr rabat, hvis du ønsker at få en individuel session med Solveig. Normalpris 700 kr, for dig kun 500 kr.

Vil du gå på 2 hold får du andet hold til 90 kr per gang ved samlet tilmelding, eller 100 kr per gang ved drop in.

(Hvis du vil på 2 hold skal du melde dig til det første via hjemmeside, og skrive en mail om de følgende hold for rabat)
Referencer:

Yogaelever på Bornholm Yoga Retreat Center:

Min ‘tantepukkel’ er forsvundet! Helle

Hej solveig, jeg vil bare lige fortælle dig, at jeg laver den øvelse du bad mig om hver aften, sammen med den der skulle give ny væske i rygsøjlen. Interessant nok har jeg slet ikke været øm i ryggen siden og jeg er begyndt at sove igennem om natten. Tusind tak. Dorte Salling, hovtrimmer

Jeg har opdaget at jeg har 2 fødder, med 10 tæer. Jeg havde helt glemt dem. Og nu kan jeg mærke hvor meget de betyder for mit velbefindende. Birgit

Jeg har gået til yoga både i Rønne og i Nexø, men for mig er det værd at køre “ud på landet” til Bornholm Yoga Center, det er en helt anden kvalitet af undervisning jeg får her. Kristine

“Stiv som et bræt – den oplevelse deler jeg med mange mænd, der har været til yoga. Så meget mere fantastisk er det, at komme hos Solveig, der møder dig hvor du er og lige støtter og tilpasser stillinger til din krop. Og tro mig – det er ikke for at imponere med perfekte positioner – men jeg oplever jo, at yoga reducerer spændinger og stress ved at arbejde indefra med åndedrættet. Et super supplement til den træning, cykling, løb hvor småskader og stramme muskler er en del af pakken “ – Lars

”Da jeg startede med at dyrke yoga for ca. 3 år siden, havde jeg ikke drømt om hvilken forandring yogaen ville katalysere i mit liv. Jeg startede lidt beklemt og usikker på min krops formåen. Jeg var på det tidspunkt lidt for overvægtig, og kunne ikke i min vildeste fantasi forestille mig, at jeg skulle kunne vende benene opad og stå i hovedstand. Solveigs helt særlige blide opmuntring, og den accepterende stemning, der altid er i yogatimerne, fik dog hurtigt mine grænser til at rykke sig, og der åbnede sig en helt ny verden af hvad min krop egentlig kunne, hvis det bare blev gjort på den rigtige måde. Den kropsfornemmelse jeg nu har fået, har medført at jeg har fået en meget større respekt for min krop, og motiverer mig til at forkæle den på andre måder, bl.a. ved at spise sundt og dyrke motion. Jeg har tabt 12 kg, og er begyndt at løbe. Jeg skal løbe mit første 5 kms motionsløb om en måned. – Det tror jeg aldrig var sket, hvis jeg ikke var startet med at dyrke yoga!” – Christina

#

Om Solveig Egebjerg

Jeg har 20 års erfaring i at arbejde med krop og sind. Jeg er her for at inspirere dig til at være tilstede lige nu, se og mærke dig selv bevidst, klart og kærligt.

Læs Mere Her
#

Booking Detaljer

Book kurser og retreat via bookingsystemet her. Sørg for at du læser bookingbetingelserne. Du er velkommen til at ringe eller skrive hvis du har spørgsmål.

Book Nu
#

Sådan Finder Du Os


Stort Kort
Røbrovej 9, Gudhjem, Denmark
Phone: (0045) 42 30 77 16

Find Os På Facebook

#

Lad Os Holde Kontakt

#