Bornholm Yoga Nyhedsbrev : Oktober 2014

Indhold i dette nyhedsbrev:

1) Spørg indad

2) Rabat på Goa retreatet

 

1) Spørg indad

En god praksis som jeg jævnligt vender tilbage til er at sætte mig et forstyrret sted (uden ting der kan ringe eller bippe) og bare spørge indad, “hvad har jeg brug for lige nu”?

Og svar ikke fra dit rationelle sted, men fra dit visdoms hjerte. Svaret er måske helt simpelt som at tage en lur, måske er svaret noget du har lyst til eller måske er det at få sagt eller gjort noget du har forsøgt at undslippe. Hvad end det er, så er pointen at vi godt ved hvad der er brug for, hvis vi ærligt lytter indad, uden at dømme svaret når det kommer.  Når vi har mest travlt, er det tidspunkt hvor vi mindst lytter til os selv … og det er jo her vi virkelig har brug for det.

I et stykke tid har jeg vidst noget var galt, men jeg har ikke vidst hvad jeg skulle gøre ved det. Jeg var overbebyrdet af administration i min virksomhed og følte jeg havde for lidt tid til det jeg egentlig brænder for at lave –  yoga. Nu har jeg fundet en vej til at løse det, se den sjove lille video herunder, som vi har lavet idag:

2) Goa

Vores hjemmeside var lukket nogle dage pga tekniske problemer. Jeg beklager hvis du ikke kunne se siden. Den er nu oppe og fungerer igen.

Pga. forsinkelsen har vi beluttet at udvide rabatten til  Yoga og Meditations retreat i Goa, Indien, d. 9.-20. Februar 2015. Så hvis du tilmelder du dig inden 5. oktober sparer du 500 kr.

 

Tag med til Goa hvis du trænger til at tage en pause fra vinteren og oplade batterierne med sol, varme og absolut ingen stress i 12 dage,

 

Se 4 minutter om Goa ved at at klikke her eller på billedet.

Meditation-Dwarka-Goa-Newsletter-600

 

 

Kærlige hilsner

Solveig Egebjerg

 

#

Om Solveig Egebjerg

Jeg har 20 års erfaring i at arbejde med krop og sind. Jeg er her for at inspirere dig til at være tilstede lige nu, se og mærke dig selv bevidst, klart og kærligt.

Læs Mere Her
#

Booking Detaljer

Book kurser og retreat via bookingsystemet her. Sørg for at du læser bookingbetingelserne. Du er velkommen til at ringe eller skrive hvis du har spørgsmål.

Book Nu
#

Sådan Finder Du Os


Stort Kort
Røbrovej 9, Gudhjem, Denmark
Phone: (0045) 42 30 77 16

Find Os På Facebook

#

Lad Os Holde Kontakt

#