Bornholm Yoga Nyhedsbrev : November 2014

Okay, hvor mange af os kan sige os fri fra lidt af denne her situation?: Et andet menneske snakker til dig, og du hører kun halvt eller kvart hvad de siger, for du er et andet sted med din opmærksomhed, igang med at tjekke tlf, mail, facebook osv.

Måske kender du også at stå i den anden ende, hvor du taler og mærker, at du ikke rigtig bliver hørt. Det er ikke nogen særlig rar fornemmelse.
Men sådan behøver vi ikke leve. Vi behøver ikke acceptere det som normen.
Lad os ikke begynde at dømme hinanden, det kommer der ikke noget ud af, men med humor kommer man langt. Se f.eks. denne lille 2 min video – og send den videre til dem du kender, der har brug for en påmindelse 😉

Klik på billedet.

Yogahold Mandag 16.30, NU på mandag

På mandag den 24 november starter en ny runde yogahold, 16.30-18.30.

Der er stadig ledige pladser (de andre hold er fyldte). Holdet er for alle, helt nybegyndere og øvede. Er der behov for det, undervises der på let forståeligt engelsk. Se mere og tilmeld dig her

Er du helt ny til yoga kan du læse lidt mere om det her

På alle yogahold kan har du mulighed for at komme en anden dag, samme uge, ugen før eller efter, hvis du ikke kan komme på dit eget hold. Se mere her

 

Sacred Singing d. 10. dec. kl 19.30

En gang om måneden ca mødes vi og synger sange fra hele verden og mange traditioner. ALLE kan deltage, også selvom du tror du ikke kan synge 😉 Musikken er en rejse i alverdens smukke sange med samme budskab om nærvær, kærlighed og enhed i sit udtryk. Vi reklamere altid for det på vores facebook side, så vi du mindes om det næste gang kan du klikke “like”. Jeg håber vi ses til sang.

 

Kærlige hilsner

Solveig Egebjerg

#

Om Solveig Egebjerg

Jeg har 20 års erfaring i at arbejde med krop og sind. Jeg er her for at inspirere dig til at være tilstede lige nu, se og mærke dig selv bevidst, klart og kærligt.

Læs Mere Her
#

Booking Detaljer

Book kurser og retreat via bookingsystemet her. Sørg for at du læser bookingbetingelserne. Du er velkommen til at ringe eller skrive hvis du har spørgsmål.

Book Nu
#

Sådan Finder Du Os


Stort Kort
Røbrovej 9, Gudhjem, Denmark
Phone: (0045) 42 30 77 16

Find Os På Facebook

#

Lad Os Holde Kontakt

#