
Ahhh, Sommer!
Anemonerne er for længst forsvundet (ok indrømmet jeg er ikke verdensmester
i at sende mine nyhedsbreve til tiden), men, men, men, mælkebøtterne er her stadig
og i videoen får du en dejlig og nem opskrift til at bruge dem. (nederst på denne side
finder du opskriften på skrift)
Bevæg dig ind i Stilhed
Lige om lidt er det sommerferie og jeg invitere dig til weekendkursus
Moving into Silence 5-7 juli og 2-4 august – yoga, meditation, stilhed,
vandreture langs Danmarks smukkeste kyst.
Se også kalenderen nederst i mailen for retreats og hold efterår & vinter
Opskrift fra videoen – mælkebøtte æggesalat
– Mælkebøtteblade indeholder bitterstoffer som er leverrensende og godt for fordøjelsen .
Pluk en masse mælkebøtteblade, de mindste og nyeste smager bedst, ved større blade tag ikke den nederste 1/3 del af stilken den er for bitter.
Skyl og hak bladene, bland dem ca i forholdet:
1/6 hårdkogte hakkede økologiske æg til 5/6 dele mælkebøtteblade.
Juster blandingsforhold efter din egen smag, jeg bruger endnu flere mælkebøtteblade
En god stor klat økologisk mayonaise (der er kun sunde ting i øko mayo, så tag lidt mere)
Hakkede purløg
Salt & peber
Bland og nyd i rigelige mængder : -)
Jeg ønsker dig en dejlig dag
Kærlige hilsner
Solveig Egebjerg
Kalender:
- Juli – Helen Noakes – Ekstatisk dans (dato kommer senere)
- Nye yoga hold starter 5. august.
- Retreat i Frankrig 19-26 Oktober– Prajnaparamita Satsang,Solveig Egebjerg Yoga & meditation,
- Retreat i Indien med Solveig – Februar 2014 (skriv hvis du vil på venteliste)