Booking Hold

Yoga og meditation tirsdage kl. 16.45-18.30, i 6 uger fra d. 12. maj

Vil du mødes og praktisere yoga og meditation med mig?

Solveig Egebjerg Yoga Hold Bornholm

Dette er for alle som har gået til yoga hos mig før enten på hold eller været på retreats.
Vi mødes via programmet zoom på din computer/telefon. Jeg har allerede kørt et hold på denne måde (siden danmark lukkede ned) og feedback fra deltagerne er, at det fungerer rigtig godt. De siger, det er næsten som at være her i virkeligheden. Jeg deltager selv hos andre internationale lærere og jeg er meget glad for det.
Så indtil vi kan mødes i virkeligheden igen er det en god mulighed.

Jeg forsøger at optage video hver gang, så du kan få den tilsendt bagefter. Så du har også mulighed for at deltage, selvom du ikke kan være med live hver tirsdag.

Tilmelding sker ved at indbetale 600 kr (som er for alle 6 gange) til konto nr. 8401 – 1093774

Når du har indbetalt så send en email til bornholmyoga@gmail.com med dit navn, tlf nr (og gerne hvornår du sidst deltog, hvis det er længe siden)

Du  modtager en email med link til vores zoom møde lige inden vi starter på tirsdag.

Datoer:
Maj:
12., 19., 26.

Juni:
2.,  9., 16.

Tidspunkt 16.45-18.30. Jeg åbner zoom kl 16.35 så der lige er tid til at ankomme og evt få hjælp til det tekniske.

Du vælger selv om du vil have sin video tændt, så jeg kan se dig imens, eller om du vil have video slukket. Inden og efter yoga har du mikrofon tændt så vi kan snakke. Under yoga slukker jeg for din mikrofon, men du har altid mulighed for at tænde den hvis du har spørgsmål.

Det er ikke svært, men har du ikke prøvet zoom før og gerne vil have hjælp, så inviterer jeg til et prøve møde på mandag d. 11 kl 19.30, hvor jeg forklarer hvordan det fungerer til dem der har brug for det, eller brug for at tjekke om alt virker med kamera og lyd.

Du skal på forhånd downloade https://zoom.us/ til den computer eller telefon du vil bruge.

#

Om Solveig Egebjerg

Jeg har 20 års erfaring i at arbejde med krop og sind. Jeg er her for at inspirere dig til at være tilstede lige nu, se og mærke dig selv bevidst, klart og kærligt.

Læs Mere Her
#

Booking Detaljer

Book kurser og retreat via bookingsystemet her. Sørg for at du læser bookingbetingelserne. Du er velkommen til at ringe eller skrive hvis du har spørgsmål.

Book Nu
#

Sådan Finder Du Os


Stort Kort
Røbrovej 9, Gudhjem, Denmark
Phone: (0045) 42 30 77 16

Find Os På Facebook

#

Lad Os Holde Kontakt

#