Yoga Retreat – Goa, Indien, d. 15.- 26. Februar 2016

Please notice we do NOT hold any India retreat winter-spring  2017

Sign up for our news letter and we will keep you posted, when new retreats come up.

 

***

Retreatet er fuldt booket.

For English version, click here

solveig-egebjerg-blank-300x300Hej, mit navn er Solveig Egebjerg og jeg vil gerne invitere dig til at deltage i vores Yoga & Meditations Retreat i Goa, fra 15 til 26 Februar 2016.

Det er fjerde år, vi tage en gruppe med til dette meget specielle og magiske sted. Her kan du genoplade dine batterier med sol, varme, yoga, meditation og massage. Vi bor i charmerende bambus hytter, hvor vand lagunen løber ud til den paradisiske strand. Du kan bade både i det saltholdige hav eller i ferskvandslagunen.

 

Alt det her får du:

 • 12 dages bare for dig på en tropisk paradis strand
 • Byt kulde og stress ud med sol, varme, hav, smuk natur, og nærende yoga for krop og sind
 • Personlig undervisning i yoga og meditation i eksklusiv lille gruppe.
 • Læn dig tilbage og slap af, det venlige personale tager sig af alt hvad du behøver af mad og drikke.
 • Modtag ayurvedisk massage på stedet af en meget dygtig behandler.
 • Morgensvømmeture kun få skridt fra din egen strandhytte eller sid på balkonen og nyd en kop te mens du kigger ud over havet, og måske ser et par delfiner.

BOOK DIT RETREAT HER

Send en mail til solveig@bornholmyoga.dk, hvis du har spørgsmål eller vil melde dig til.

Mere information om..

Undervisningen

Overnatning

Rejseinformation

Priser & Booking

Dwarka Goa - Beach - Lagoon

Yoga & Meditation Retreat

Du vil blive guidet i at være opmærksom og tilstede i din krop og dit sind. Jeg hjælper dig til at opdage eventuelle blokeringer, hvor energien ikke flyder frit. Man kan spænde både fysisk, følelsesmæssigt og mentalt, og du får redskaber til at kunne give slip, få mere frihed på alle planer og “komme hjem i dig selv”.

Vi arbejder med fysiske yogaøvelser, men de er aldrig kun fysiske. Jeg guider dig hele tiden til dybere nærvær med dig selv. Vi arbejder med åndedrag og du vil i løbet af retreatet forbinde dig dybere med dit åndedrag og forstå dets tætte forbindelse til krop, følelser, tanker, fravær og nærvær.

Du får konkrete redskaber du kan tage med dig hjem til bl.a.

 • at afspænde og styrke kroppen
 • specifikke øvelser for netop de steder Du har brug for at arbejde med i kroppen
 • at komme ned i kroppen (vi er ofte i hovedet)
 • bevidsthed om fysiske/mentale/følelsesmæssige mønstre og hvordan du slipper/ændre dem når de dukker op.
 • at komme til stede her og nu med hele dig

Stilhed

At være stille er noget vi sjældent har mulighed for i vores normale liv, men alle der prøver det mærker den store gave det er, at virkelig have tid og plads til at møde sig selv på denne måde. Vi begynder hver morgen med stilhed frem til undervisningen starter. Med stilhed mener vi at undlade unødvendig snak og undlade ydre distraktioner fra f.eks bøger, musik. Skal du spørge om noget, bestille mad osv, så snakker du selvfølgelig bare.
 Hvor meget du ønsker at gå ind i stilheden er op til dig.

Dwarka Goa - Sunsets

Hvem kan deltage

Vi er en lille gruppe, så der er meget personlig undervisning og der er der masser af tid og rum til lige det du ønsker at arbejde med.

Du behøver ikke at have dyrket masser af yoga i forvejen. Det eneste du behøver er en god portion nysgerrighed og et ønske om at mærke og blive mere bevidst om dig selv. Og nej du kan ikke være for stiv. Denne form for yoga handler ikke om smidighed eller styrke (det kan være et biprodukt), det handler meget mere om at udvikle bevidsthed og være til stede nu og her.
 Er du en erfaren yogi vil jeg kunne guide dig til at gå endnu dybere og mere subtilt.

Underviseren er Solveig Egebjerg og Hayley North

Solveig-380x380

Jeg har 20 års erfaring i at arbejde med krop og sind.
 Jeg er her for at inspirere dig til at være tilstede lige nu,
 se og mærke dig selv bevidst, klart og kærligt.
Klik her hvis du vil læse mere om Solveig Egebjerg & undervisningen.

Hayley North

HayleyNorth-380x380

I år har jeg valgt at invitere min gode ven og kollega Hayley North (UK) til at undervise sammen med mig.  Hayley er en international underviser i både yoga og ernæring.
Første gang jeg mødte Hayley var på et yoga retreat i Goa, og hendes undervisning fik min krop til at sige “JA, sådan vil jeg arbejde med yoga” Og fra da af tog min yoga praksis en drejning væk fra en rimelig hård praksis til en meget mere selvkærlig og lyttende praksis. Hayley var også den første gæstelære vi inviterede til at holde workshop på Bornholm Yoga og retreat center.
 Af alle de mange yogalærer jeg har mødt, er Hayley på min top 5 liste. Så det er en stor ære og fornøjelse at hun vil være medunderviser i år. Du kan glæde dig!
http://hayleynorth.co.uk/about.html

 

Pris for undervisning

Undervisning d. 15.- 26. Feb. 2016, i lille exklusiv gruppe på max 16 pers. 12 dage ialt 5.500 dkk.

Du  får:

 • 3 timers yoga & meditation hver morgen (de første 2 dage kortere tid, så alle kan lande, før vi dykker endnu dybere)
 • 1 times meditation startende med lidt blid yoga hver eftermiddags eller aften (frivilligt).
 • Alt efter gruppens ønsker, bliver der også en eftermiddag eller aften med workshop, f.eks om ayurvedaens principper for kropstyper/kost, stemme og mantra sang.
 • En fridag, hvor du har mulighed for at lave noget på egen hånd eller tage med gruppen på en tur til f.eks. et lokalt marked, en nationalpark med Goas ældste tempel, Goas største vandfald eller en krydderiplantage. (denne tur er ikke inklusiv i prisen, men det er meget billigt)
 • Masser af gode råd og viden om at rejse til og i Indien

Dwarka Goa - Yoga Teaching

Kom 2 sammen og få rabat

Tag din ven, kæreste, ægtefælle med! Det er en fantastisk ting at opleve sammen. I kan spare 1200 kr. og få kurset til 4.900 dkk. hvis i tilmelder jer og betaler sammen og deler en hytte med dobbeltseng (de er 2 meter brede, så man har god plads i mellem).

Tænker du “JA JEG VIL SØRME GERNE MED!”så mail til solveig@bornholmyoga.dk med din tilmelding. Du er også velkommen til at kontakte hvis du har spørgsmål.

Dwarka Goa - Huts

Retreat stedet & Overnatning

På undervisningsstedet vil du bo i en enkel, men luksuriøs bambus hytte beliggende ved en ferskvandslagune. Alle hytter har eget toilet og bad, Vandet er køligt. Vil du have meget varmt vand bringer personalet spande med varmt vand så du kan tage bad på traditionel indisk vis. At stå og øse varmt vand over kroppen på den måde, er noget af den dejligste oplevelse.

De 12 dages retreat finder sted fra d. 15 til d. 26 Februar 2016, hvilket betyder, at du vil bo der 11 nætter i alt. Hvis du ønsker at ankomme tidligere eller booke en senere afrejse er dette også muligt.

Der er i alt 9 hytter til rådighed (5 rum med 2 enkelt senge og 4 rum med dobbeltseng). Alle priser er inkl tre måltider hvert dag, herunder te og kaffe. (Læskedrikke, juice og smoothies bliver opkrævet separat)

Vi bor på Dwarka Goa der ligger på en lille paradisstrand  i sydgoa væk fra hovedturismen (de fleste andre yogarejser du ser til Goa er alle samlet i et lille tæt bebygget område i nord Goa).
 Se flere billeder her: http://www.bornholmyoga.dk/dwarka-goa-2014-billeder/

Huts Inside

Kost & Sundhed

Undervisningen omfatter ayurvediske principper (indisk læge og livsvidenskab) i forhold til kost og livsvaner. Du vil opleve hvordan forskellige typer af yogaøvelser påvirker din balance i en harmonisk måde.

Vi får serveret mad 3 gange dagligt. Maden er simpel lækker indisk vegetar mad, nylavet af friske råvarer. En ideel yogakost!
1 gang om dagen er der mulighed for lokalt fanget fisk. Kød og kylling er ikke muligt.
 Personalet gør hvad de kan for at tilfredsstille dig, har du specielle ønsker, så sig til. Hav i mente at vi er i junglen og der kan desværre ikke tilbydes dig nogle af de mange moderne diæter som f.eks paleo kost. Er du i tvivl om noget med maden, så skriv det i mailen når du tilmelder dig.

Te og kaffe er inkluderet i morgenmad og frokost.
Restauranten tilbyder også et udvalg af læskedrikke, sunde juicer, lækre smoothies og pandekager, som du kan købe som tilvalg.

Røg & alkohol
Under de 12 dages retreat er det ikke tilladt at ryge (selv e-cigaret!) eller drikke alkohol. Hvis du er ryger, er det kun muligt at ryge i et bestemt område et par minutter uden for området. Dette skal respekteres af alle deltagere.
Dine sanser svækkes af røg og alkohol, så får du meget mere ud af kurset, hvis du giver din krop en pause.

Massage/Auyrvediske behandlinger
På stedet kan du vælge mellem flere slags massage og behandlinger af en meget dygtig massør. Pris for 1 time ca 80 kr, for 1,5 time ca 110 kr. Vores deltagere ELSKER det.

Pris for overnatning og mad

11 overnatninger inklusiv morgenmad, middagsmad og aftensmad

 • Delt hytte (2 pers), per person: 38000 rupies – ca 3900 dkk
 • Din egen hytte: 75000 rupies  –  ca 7600 dkk (kun 1-2 hytter, først til mølle)

Du har mulighed for at bo på stedet både før og efter. Pris for ekstra dage, incl mad er:

 • per nat i delt hytte  – 3500 rupies – ca 360 dkk
 • per nat i egen hytte  – 7000 rupies  – ca. 720 dkk

Betaling for ophold betales direkte til retreat stedet, Dwarka Goa. Efter du har tilmeldt dig til os, får du en mail med betaling af depositum for ophold 10.000 rupies per person (ca 1000 kr). Resten af opholdet betales ved ankomst dernede.

Tænker du “JA JEG VIL SØRME GERNE MED!”så ring på 42307716  eller mail til solveig@bornholmyoga.dk med din tilmelding og hvis du har spørgsmål.

 

BOOK DIT RETREAT HER

Beach & Restaurant

Rejseinformation

Tænker du “MEN HVAD MED REJSEN, VISUM OG ALT DET DER?” Så læs videre

Rejsen til Indien/Goa

For dig der vil have rejsen arrangeret:

Hvis du tænker “jeg orker ikke at søge biletter, finde tider og alt det der”, så skriv/ring til Henrik fra Jacobsen rejser, info@jacobsenrejser.dk  – tlf 56952010 . Han kan købe turen for dig og jeg har talt med ham og han ved hvor du skal hen. Henrik er erfaren og det er dejligt let. Prisen er afhængig af hvilken rejse du vælger.

For dig der selv vil købe rejsen:

Direkte:

Du kan flyve direkte til Goa med Qatar airways. Det er det hurtigste, men også det dyreste. Ellers kan jeg anbefale at flyve via Mumbai og derfra videre til Goa, priserne er billigere, men det tager også lidt længere tid.

Kbh-Mumbai:

Lige nu koster biletter til Mumbai ca mellem 3.800 – 6.000 dkk retur (dyrest hvis du vil spare et par timers rejsetid) se f.eks www.momondo.dk eller www.skyscanner.dk

Jeg kan anbefale at rejse med British Airways, Swiss, Lufthansa, SAS, Klm, Virgin, Turkish.
 (Jeg kan ikke anbefale at rejse med Emirates, Gulf air. Ikke at det ikke er muligt at rejse med disse, men jeg har ikke selv gjort det) 
Sidste år rejste flere med Qatar air, som de var glade for.

Det er en god ide at ankomme tidligt om morgenen i Mumbai og sørge for at der er minimum 3 timer imellem ankomst og afgang fra Goa. Du ankommer i udenrigslufthavnen og skal flyve videre fra indenrigs. Du tager en gratis shuttelbus til indenrigsterminalen. De køre regelmæssigt og det er ganske civiliseret.

Mumbai – Goa

En retur flybillet Mumbai – Goa koster lige nu ca 300-400 dkk . Køb f.eks via www.makemytrip.com – en indisk søgemaskine som finder billigste tilbud. (du køber i  indiske rupies. 100 rupie er lige nu ca 10 dkk, se valutakurser.dk)

I alt kan din rejse København – Goa altså gøres for mellem 4.300-8.500 (dyrest, hvis du vil direkte til Goa med Qatar). Prisen vil stige, som vi kommer tættere på, så bestem dig hurtigt.

Sunset Beach

Visum til Indien

Du får visum til 3 måneder fra den dag ambassaden udsteder det, så søg ikke alt for tidligt. Søg ca 3 uger inden afrejse til Indien. Visum koster 370 dkk.
 Se mere på www.indian-embassy.dk – under “Consular Services” i kolonnen til venstre.

Helbred

Goa er på mange måder mere vestlig end resten af indien. Skulle du få brug for lægehjælp kan du være helt rolig, lægerne er dygtige. Har du brug for tandlæge, kan du med fordel gøre det mens du er i Goa og spare mange penge.
Tjek med dit  forsikringsselskab om de dækker dig, ellers skal du tegne en tillægsforsikring.

Det er dit eget ansvar og valg om du vil have vaccinationer eller ej.
Her finder du staten seruminstituts anbefalinger  
Her finder du info, der sætter spørgsmålstegn ved om vaccine nu også altid er godt-nødvendigt?

Jeg har stivkrampe vaccination, men ikke andre. Jeg sørger for at holde immunsystemet i form med vitaminer, mineraler, probiotiske kapsler, god kost og tilstrækkelig søvn. Desuden har jeg effektive midler mod maveinfektioner, som jeg sender på rejselisten når du har tilmeldt dig.

Indien har en flere tusind år tradition med ayurvediske læger. Er du interesseret, er det muligt at konsultere en læge som kan puls teste og typebestemme dig, og derudfra vejlede dig meget præcist i gavnlige kost og livs-vaner.

BOOK DIT RETREAT HER

Reserver dit retreat NU, mens der stadig er plads.

E-mail solveig@bornholmyoga.dk hvis du har spørgsmål eller vil tilmelde dig.

Priser & Booking

Hvor meget koster det i alt?

De samlede udgifter til undervisningen, ophold og rejse vil variere fra person til person. Prisen vil variere afhængigt af hvilken type bolig, du bestiller, hvor du kommer fra, og hvor tidligt du bestiller din rejse. Undervisnings-prisen er den samme for alle deltagere.

Total udgift = Undervisning udgift + Overnatning (11 nætter) + eventuelle ekstra dages ophold + Fly 

Undervisnings-omkostninger = 5.500 kr

Overnatnings-omkostninger = 3900 kr (delehytte) eller 7600 kr (enehytte) –  betales direkte til retreat stedet.

Fly-omkostninger =  mellem 4500 kroner til 9.000 kroner afhængigt af flyselskab og hvor tidligt du booker.

Priseksempel Beskrivelse
Undervisning i 12 dage  50-60 timer 5500 DKK
Overnatning og mad 1 person i delt hytte 3900 DKK
Returfly Cph-Mumbai Turkish Airlines 4500 DKK
Returfly Mumbai-Goa fx Indigo/Spicejet/… ca 600
Samlet pris for retreatet 14500 DKK
(prisen på fly afhænger af hvornår du booker)

Er det mange penge?

Tænk på hvad du ville have brugt i samme tidsrum i februar i Danmark, til mad, fornøjelser, ekstra varmeregning. Når du trækker det fra er der ikke meget tilbage… Obs. det er meget billigere at bestille flyrejse nu, end om 2 måneder – så jo før du beslutter dig, jo billigere er det.

Book din plads

Du melder dig til ved at sende en mail til solveig@bornholmyoga.dk. Vi vil derefter bekræfte at der er en plads til rådighed, og sende dig oplysninger om betaling.

Når vi har modtaget din betaling for undervisningen er din reservation endelig.

Tænker du “JA JEG VIL SØRME GERNE MED!”så mail til bornholmyoga@gmail.com med din tilmelding og hvis du har spørgsmål.

BOOK DIT RETREAT HER

Mere information om..

Undervisningen

Overnatning

Rejseinformation

Priser & Booking

 

#

Om Solveig Egebjerg

Jeg har 20 års erfaring i at arbejde med krop og sind. Jeg er her for at inspirere dig til at være tilstede lige nu, se og mærke dig selv bevidst, klart og kærligt.

Læs Mere Her
#

Booking Detaljer

Book kurser og retreat via bookingsystemet her. Sørg for at du læser bookingbetingelserne. Du er velkommen til at ringe eller skrive hvis du har spørgsmål.

Book Nu
#

Sådan Finder Du Os


Stort Kort
Røbrovej 9, Gudhjem, Denmark
Phone: (0045) 42 30 77 16

Find Os På Facebook

#

Lad Os Holde Kontakt

#