1 til 1 Session

Vi tager udgangspunkt i dig og arbejder med det du har brug for lige nu. Det kan være fysisk eller psykisk smerte, stress, eller et ønske om at kende dig selv på et dybere plan, eller måske har du bare ikke lyst til at gå på et hold. Alle grunde er lige gode.

1til1-920

Jeg møder dig kærligt og fortroligt ud fra dine behov og ønsker. Det kan være Åndedrag, Afspænding, Yoga, Meditation, Energiøvelser, Samtale.

Ene-timer er for alle, uanset alder, køn, størrelse og tidligere erfaringer. En kærlig gave til dig selv, eller en du holder meget af.

1 session
700 Dkk /session

1 session a 75 minutter

  • Perfect for addressing a specific problem.
  • Expert one to one attention.
  • Choose a time that suits you.
  • Heal issues that have been troubling your life

This session is good beginning introduction to see if this type of yoga is right for you and to learn some of the basic skills & techniques.

3  sessioner
600 Dkk /session

3 sessions a 75 minutter,  betalt samlet

  • A chance to go deeper.
  • Monitor the changes in your body between sessions.
  • Receive a personalised  yoga sequence designed just for you.

This is perfect if you want to experience deeper changes and are serious about discovering how yoga can bring balance back to your life.

6  sessioner
550 Dkk /session

6 sessioner a 75 minutter,  betalt samlet

  • A personally tailored & guided yoga practice.
  • Learn to relax and fully connect your body & mind.
  • Suitable if you have chronic issues that can’t be addressed in a single session.

Each session will help you develop the tools and skills you need to progress. You will be given exercises to continue at home on a regular basis.

 

Client Feedback

” Da jeg ankom til yoga centret faldt min puls med det samme. Omgivet af marker og med udsigt til Østersøen fra flere sider er beliggenheden enkel, smuk og inspirerende. De eneste lyde jeg hørte var fuglenes kvidren og insekternes summen. Ind imellem gik en hest forbi vinduerne udenfor yogasalen og ellers var der bare ro.

Solveig Egebjerg er en exceptionel dygtig underviser. Jeg blev mødt med et smil og en varm øjenkontakt der indgød tryghed med det samme. Jeg havde valgt at tage personlige sessioner 5 dage i træk, fordi jeg ville gå i dybden med min meditation og jeg trængte jeg til at mærke mig selv. Trængte til at komme ud af hovedet og ind i kroppen, til blot at være, uden at skulle forholde mig til andet end tilstedeværelse. Jeg fik et skræddersyet et program der dagligt omhandlede min personlige situation, mit livssyn, hvad der gør mig glad og hvad jeg følte der manglede i mit liv. Fulgt op af bevægelser der opblødte de steder i min krop der trængte til opmærksomhed, fik jeg langsomt rettet fokus på blot at være tilstede, uden at skulle forholde mig til alt der kører igennem hovedet. Jeg fik konkrete øvelser der dels gav mig energi og øvelser der gav mig ro og fik pulsen ned. Opnåede flere gange at falde hen og give helt slip i kroppen. Hver gang jeg tog derfra følte jeg mig let i hovedet og kroppen – det at have adgang til teknikker hvor jeg kan finde roen i mig selv, var det jeg søgte.  “

Lise-Lotte Ganzhorn, Roskilde

#

Om Solveig Egebjerg

Jeg har 20 års erfaring i at arbejde med krop og sind. Jeg er her for at inspirere dig til at være tilstede lige nu, se og mærke dig selv bevidst, klart og kærligt.

Læs Mere Her
#

Booking Detaljer

Book kurser og retreat via bookingsystemet her. Sørg for at du læser bookingbetingelserne. Du er velkommen til at ringe eller skrive hvis du har spørgsmål.

Book Nu
#

Sådan Finder Du Os


Stort Kort
Røbrovej 9, Gudhjem, Denmark
Phone: (0045) 42 30 77 16

Find Os På Facebook

#

Lad Os Holde Kontakt

#